Mesaje de zi de nastere pentru Invatatoare

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata dumneavoastraDoamna invatatoare, fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata dumneavoastra! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - Visele de azi sa devina realitate ... La multi ani doamna invatatoare!Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. La multi ani doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, va doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scadaDoamna invatatoare, va doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada iar numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani, doamna invatatoare!Fie ca, incepand cu noul an de viata, destinul sa devina si mai bun ... La multi ani, doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, va daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viataDoamna invatatoare, va daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa va aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi! La multi ani!

Mesaje de zi de nastere - La Multi Ani doamna invatatoare!Fie ca Domnul sa va calauzeasca pasii ca sa gasesti adevarata fericire! La Multi Ani doamna invatatoare!

Mesaje de zi de nastere - La multi ani doamna invatatoare! Va urez din inima multa liniste sufleteasca si cat mai putine clipe de zbuciumLa multi ani doamna invatatoare! Va urez din inima multa liniste sufleteasca si cat mai putine clipe de zbucium. Fie ca acest an sa va aduca tot ce va doriti si mai ales SANATATE caci este mai pretioasa decat orice.

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare, La multi ani cu drag si dor, va doresc o viata frumoasa si parfumataDoamna invatatoare, La multi ani cu drag si dor, va doresc o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

Mesaje de zi de nastere - Doamna invatatoare va urez multa fericire, bafta in tot ce faceti si multa, multa sanatateDoamna invatatoare va urez multa fericire, bafta in tot ce faceti si multa, multa sanatate... ca-i mai buna decat toate! La multi ani!

TOTAL: 19

SMS de zi de nastere, SMS cu ziua de nastere, SMS de ziua de nastere, Urari de zi de nastere, Urari cu ziua de nastere, Urari de ziua de nastere. Este ziua de nastere a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de zi de nastere pe care le poti trimite prin SMS, email sau poti face share pe retelele de socializare.

#lamultiani #onomastica #ziuata #felicitari

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de zi de nastere, mesaje cu ziua de nastere, mesaje de ziua de nastere, poezii de ziua de nastere si multe alte mesaje.