Mesaje de Sfintii Petru si Pavel

29 Iunie - Sfinții Petru și Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatateCu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Sfântul Petru/PavelIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Sfântul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!La multi ani! Sfântul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am baniDau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se trezeste noaptea sa-ti ureze La multi aaaaaaaani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani, iubire!La multi ani, iubire! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita, alaturi de mine!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La Multi Ani Petru/Pavel!Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamâna de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereuLa multi ani! si Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!Cineva acolo sus te iubeste... cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel!

TOTAL: 58

Mesaje si felicitari pentru Pavel, Petru, Petre, Petrică, Petrişor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruţa, Petriţa, Paulina, Paulica, Pătra, Pauliana cu ocazia sarbatorii numelui.

#petrusipavel

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!