Mesaje de Sfintii Petru si Pavel

29 Iunie - Sfinții Petru și Pavel

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeataFoaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa ai sanatate de beton si trei iahturi in sopron. La Multi Ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Este ziua numelui tau! La Multi Ani!E o zi când sufletul învinge orice urma de tristete, când tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - De Sf. Petru si Pavel iti trimit cele mai calde urâri de sanatate, fericire si norocDe Sf. Petru si Pavel iti trimit cele mai calde urâri de sanatate, fericire si noroc. La multi ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!Iti doresc sa zâmbesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa!De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor ... iti doresc eu tie!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorinteleIti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se împlineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel - La Multi ani de Sf. Petru si Pavel!Cu ocazia zilei numelui iti uream multa sanatate, implinirea tuturor viselor si dorintelor! La Multi ani de Sf. Petru si Pavel!

TOTAL: 58

Mesaje si felicitari pentru Pavel, Petru, Petre, Petrică, Petrişor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruţa, Petriţa, Paulina, Paulica, Pătra, Pauliana cu ocazia sarbatorii numelui.

#petrusipavel

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt sarbatoriti pe 29 iunie, dupa o perioada de post, care variaza ca durata, in functie de data Sfintelor Pastilor. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!