Mesaje de Sfantul Valentin

30 Iulie - Sfântul Valentin

Mesaje de Sfantul Valentin, urari de Sfantul Valentin, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Valentin - 30 Iulie

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani, de Sf. Valentin!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani, Valentina!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani de Sfantul Valentin!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani, Valentin!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Valentin, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani, Valentina!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani de Sfantul Valentin!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani, Valentin!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Valentin să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani!De Sfantul Valentin, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

TOTAL: 25

In fiecare an, la data de 30 iulie, Biserica Ortodoxa Romana face pomenirea unui ales apologet al valorilor moralei crestine. Este vorba de Sfantul Sfintit Mucenic Valentin, episcopul Umbriei.

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Sfantul Valentin, urari de Sfantul Valentin, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Valentin - 30 Iulie