Mesaje de Sfantul Valentin

Daca doriti sa va impresionati jumatatea cu un mesaj aparte, de Sfantul Valentin v-am pregatit cateva mesaje de dragoste mai deosebite. Le puteti trimite prin SMS. La multi ani de Sfantul Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - Poezie de Sfantul ValentinDe ziua celor ce iubesc / Eu tie vreau sa-ti doresc / Sa ai o dragoste curata / O jumatate minunata / Doar zimbet si doar bucurie / Si nopti polare de iubire

Mesaje de Sfantul Valentin - De Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubescDe Sfantul Valentin as fi vrut sa-ti spun de ce te iubesc, dar ceea ce simt pentru tine nu poate fi descris in cuvinte.

Mesaje de Sfantul Valentin - La multi ani de Sfantul Valentin!Dragostea este limba in care inimile noastre vorbesc una cu cealalta. Pentru tine, dragul meu, inima mea canta. La multi ani de Sfantul Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - Te Iubesc!Aceasta zi a stans in ea un intreg anotimp de dragoste. Opreste-te din drumul tau grabit, intoarce-ti privirea inapoi si aminteste-ti cat de mult Te Iubesc!

Mesaje de Sfantul Valentin - E atat de frumosE atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit! La multi ani de Sfantul Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - Esti cea mai frumoasa minune din viata meaEsti cea mai frumoasa minune din viata mea, tu esti dorinta mea dintotdeauna: sa iubesc, sa fiu iubita! Dumnezeu mi-a indeplinit-o cand mi te-a scos in cale TE IUBESC mai mult decat viata mea, tu esti totul pentru mine! Iti multumesc ca-mi esti alaturi “la bine si la greu” iti multumesc pentru “Noi” - cea mai puternica galaxie din cate exista!

Mesaje de Sfantul Valentin - Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. ValentinTi-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sf. Valentin, sa-mi dara-mi o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat!

Mesaje de Sfantul Valentin - TE IUBESC mai mult decat oriceNu iti voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese... iti voi spune doar ca TE IUBESC mai mult decat orice. La multi ani de Sfantul Valentin!

Mesaje de Sfantul Valentin - Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturorAlaturi de tine, in toate cele 365 de zile ale anului pot sarbatori iubirea. Sfantul Valentin este doar o zi in care putem sa le aratam iubirea noastra tuturor!

Mesaje de Sfantul Valentin - La multi de Sfantul Valentin... Te iubesc!La multi de Sfantul Valentin si ... iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez... din nou... sa fiu fericita... Te iubesc!

TOTAL: 14

Mesaje de Sfantul Valentin pentru sotie, mesaje de Sfantul Valentin pentru sot, mesaje de Sfantul Valentin pentru iubit, mesaje de Sfantul Valentin pentru iubita, mesaje de Sfantul Valentin facebook. Trimite si tu un te iubesc intr-o urare de Sfantul Valentin pentru iubit/iubita/sot/sotie/prieten/prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje Urari Felicitari

Daca doriti sa va impresionati jumatatea cu un mesaj aparte, de Sfantul Valentin v-am pregatit cateva mesaje de dragoste mai deosebite. Le puteti trimite prin SMS. La multi ani de Sfantul Valentin!