Mesaje de Sfantul Valentin

30 Iulie - Sfântul Valentin

Mesaje de Sfantul Valentin, urari de Sfantul Valentin, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Valentin - 30 Iulie

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani de Sfantul Valentin!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani!Sfantul Valentin să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfantul Valentin - Fie ca Sfantul Valentin pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfantul Valentin pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Valentin .

Mesaje de Sfantul Valentin - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Valentin!

TOTAL: 25

In fiecare an, la data de 30 iulie, Biserica Ortodoxa Romana face pomenirea unui ales apologet al valorilor moralei crestine. Este vorba de Sfantul Sfintit Mucenic Valentin, episcopul Umbriei.

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Sfantul Valentin, urari de Sfantul Valentin, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Valentin - 30 Iulie