Mesaje de Sfantul Daniel

17 Decembrie - Sfântul Daniel

Sfantul Daniel este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 decembrie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani Daniel!Iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire! La multi ani Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani, DANIEL!Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, DANIEL!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani de Sf. Daniel!Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani de Sf. Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - Sfantul Daniel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra taIti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Daniel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Mesaje de Sfantul Daniel - Iti doresc o zi de Sf. Daniel cat mai frumoasa!Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Daniel cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Daniel - Daniel, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!Daniel, iti urez sa fii mereu fericit, sanatatos si plin de bucurie. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Daniel - La Multi Ani de Sfantul Daniel!E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani de Sfantul Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani Daniela!Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Daniel sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Daniela!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani, DANIELA!Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, DANIELA!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani si fie ca Sfantul DANIEL sa te calauzeasca mereu!La multi ani si fie ca Sfantul DANIEL sa te calauzeasca mereu!

TOTAL: 41

Prorocul Daniel s-a nascut din semintia lui Iuda, semintie imparateasca. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Daniel este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 decembrie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Daniel!