Mesaje de Sfantul Daniel

17 Decembrie - Sfântul Daniel

Sfantul Daniel este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 decembrie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani, draga Daniela!La multi ani, draga Daniela! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Mesaje de Sfantul Daniel - De ziua Sfantului DanielDe ziua Sfantului Daniel, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Mesaje de Sfantul Daniel - Daniel, La multi ani de ziua numelui!Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. Daniel, La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani de Sf. Daniel!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Daniel!

Mesaje de Sfantul Daniel - Sfantul Daniel si ziua numelui tăuIn aceasta zi de sărbătoare, Sfantul Daniel si ziua numelui tău, primeste din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc si implinirea tuturor dorinţelor!

Mesaje de Sfantul Daniel - La multi ani!La multi ani Daniel, Daniela, Dan, Dana, Danut, Danuta, Danila, Dani!

Mesaje de Sfantul Daniel - La mulți ani, Daniel!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfantul Daniel - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfantului Daniel le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfantul Daniel - La mulți ani de Sfantul Daniel!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfantul Daniel - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Daniel!

TOTAL: 41

Prorocul Daniel s-a nascut din semintia lui Iuda, semintie imparateasca. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Daniel este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 decembrie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Daniel!