Mesaje de Sfanta Irina

5 Mai - Sfanta Irina

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Irina .

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani de Sfanta Irina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, Irina!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfintei Irina să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, de Sf. Irina!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Irina!

Mesaje de Sfanta Irina - Să ai o zi de Sfanta Irina minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfanta Irina minunată!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfanta Irina să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintei Irina le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, Irina!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani de Sfanta Irina!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintei Irina!

TOTAL: 25

Fie ca Sf. Irina, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani! Fie ca Sfanta Irina sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei! La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Irina! De ziua Sfintei Irina, Ca-i porti frumosul nume, Eu iti urez tot ce-i mai bun Si mai frumos pe lume. La multi ani! Fie ca Sarbatoarea Sfintei Irina sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire! La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Irina!

#sfantairina #5mai

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Irina