Mesaje de Sfanta Irina

5 Mai - Sfanta Irina

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!Sfanta Irina să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Irina - Iți doresc o zi de Sfanta Irina cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfanta Irina cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!Sfanta Irina să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, Irina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani de Sfanta Irina!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Irina!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfanta Irina!

Mesaje de Sfanta Irina - 5 Mai - Sfanta IrinaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Irina!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, Irinel!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani!De Sfanta Irina, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfanta Irina - La mulți ani, de Sf. Irina!La mulți ani, de Sf. Irina! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

TOTAL: 25

Fie ca Sf. Irina, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea. La multi ani! Fie ca Sfanta Irina sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei! La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfintei Irina! De ziua Sfintei Irina, Ca-i porti frumosul nume, Eu iti urez tot ce-i mai bun Si mai frumos pe lume. La multi ani! Fie ca Sarbatoarea Sfintei Irina sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire! La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfintei Irina!

#sfantairina #5mai

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Irina