Mesaje de noapte buna

Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, mesaje de noapte buna pentru prieteni, mesaje de noapte buna haioase, mesaje de noapte buna facebook

Mesaje de noapte buna - Intre un milion de zileIntre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna!

Mesaje de noapte buna - Nu conteaza cat de departe estiNu conteaza cat de departe esti … esti mereu in gandurile mele! Noapte buna.

Mesaje de noapte buna - De ce inchidem ochiiDe ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

Mesaje de noapte buna - Noapte buna, iubirea mea!Ati spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea!

Mesaje de noapte buna - Astept o raza de luminaAstept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Mesaje de noapte buna - Cauta-maCauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii ... adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna!

Mesaje de noapte buna - Mi-e dor de tine si noapte buna!Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde! Totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun: mi-e dor de tine si noapte buna!

Mesaje de noapte buna - Ingerasul meuAs vrea sa fiu un inger ce se strecoara in visul tau dar si tu sa fi ingerasul meu. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Mesaje de noapte buna - Un pupicCu genele negrite de somnic iti trimit un dulce pupic si un mesaj sa iti amintesti sa fii fericita sa zambesti scuze de deranjul mic vinovatui un pupic. Noapte buna!

Mesaje de noapte buna - Meteorologul de serviciuPrognoza meteo de seara: Meteorologul de serviciu va recomanda pentru maine sa nu va faceti planuri. Se anunta ploi de saruturi si mangaieri vijelioase care vor face iesirile din casa aproape imposibile. Noapte buna!

TOTAL: 93

Mesaje de noapte buna pentru iubita, SMS de noapte buna pentru iubita. urari de noapte buna pentru prieten si prietena, mesaje de noapte buna pentru el, SMS de noapte buna pentru ea! Trimite si tu un gand frumos de noapte buna prietenilor, familiei, tuturor celor dragi! Alege mesajul potrivit!

#noaptebuna #viseplacute #somnusor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, Mesaje de noapte buna pentru iubita, SMS de noapte buna pentru iubita, Mesaje de noapte buna pentru prietena, SMS de noapte buna pentru prietena, mesaje de noapte buna facebook