Mesaje de noapte buna

Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, mesaje de noapte buna pentru prieteni, mesaje de noapte buna haioase, mesaje de noapte buna facebook

Mesaje de noapte buna - Dorul meuIn noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine, noapte buna!

Mesaje de noapte buna - Somn usor iubire dulce!La geam te-admira miliardele de stele iar undeva departe cineva le priveste gelos si iti promite ca te adora mult mai mult ca ele. Somn usor iubire dulce!

Mesaje de noapte buna - Toate sarutarile mele pentru un somn linIti trimit o perna de ganduri bune pentru vise frumoase, o patura plina cu grija care sa te protejeze in somn si toate sarutarile mele pentru un somn lin.

Mesaje de noapte buna - Pupici dulci de la mineCu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

Mesaje de noapte buna - Noapte buna, puisor!Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi. Mi-e dor de tine, noapte buna, puisor!

Mesaje de noapte buna - Pozie de noapte bunaMi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador, noapte buna puisor.

Mesaje de noapte buna - Somn usor iubitul meu!Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi. Somn usor, iubitul meu!

Mesaje de noapte buna - Daca in somn dormind vei auzi suspineDaca in somn dormind vei auzi suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine sa adoarma linga tine.

Mesaje de noapte buna - Cind ingerii iti vin in visCind ingerii iti vin in vis sa stii ca is trimisi de mine prin asta vreau sa-ti demonstrez ca tin enorm de mult la tine. Noapte buna.

Mesaje de noapte buna - Am sa te veghez pana in zoriAcum ca te-ai pus sa dormi, am sa te veghez pana in zori, si vreun cosmar de vei avea, eu il voi alunga!

TOTAL: 93

Mesaje de noapte buna pentru iubita, SMS de noapte buna pentru iubita. urari de noapte buna pentru prieten si prietena, mesaje de noapte buna pentru el, SMS de noapte buna pentru ea! Trimite si tu un gand frumos de noapte buna prietenilor, familiei, tuturor celor dragi! Alege mesajul potrivit!

#noaptebuna #viseplacute #somnusor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, Mesaje de noapte buna pentru iubita, SMS de noapte buna pentru iubita, Mesaje de noapte buna pentru prietena, SMS de noapte buna pentru prietena, mesaje de noapte buna facebook