Mesaje de multumire

Tu cui vrei sa-i multumesti? Trimite acum mesaje de multumire, urari de multumire, SMS de multumire, mesaje de multumire frumoase, multumesc frumos!

Mesaje de multumire - Tu imi faci inima sa radaTu imi faci inima sa rada, chiar daca ochii mei plang. Multumesc.

Mesaje de multumire - Iti multumesc pentruIti multumesc pentru ca m-ai scos foarte calm si eficient din ceea ce parea sa fie o situatie fara iesire.

Mesaje de multumire - Esti unul din cei mai generosi oameni pe care ii cunosc.Esti unul din cei mai generosi oameni pe care ii cunosc. Multumesc!

Mesaje de multumire - Mersi pentru ca existi ...!Multumesc pentru ca imi umplii sufletul cu fericire, pentru ca imi infrumusetezi viata cu prezenta ta, pentru ca imi incalzesti inima cu privirea, pentru ca esti asa cum esti ...! Mersi pentru ca existi ...!

Mesaje de multumire - Iti multumescMi-ai fost prieten si iubit. Ai fost langa mine in cele mai grele momente. Mi-ai oferit sprijinul tau si m-ai ajutat sa depasesc toate greutatile. Iti multumesc.

Mesaje de multumire - Te-ai dovedit a fi un prieten de nadejde si pentru asta vreau sa-ti multumescAi fost mereu langa mine. Te-ai dovedit a fi un prieten de nadejde si pentru asta vreau sa-ti multumesc.

Mesaje de multumire - Vreau sa-ti transmit un Multumesc!Vreau sa-ti transmit un Multumesc! din toata inima. Un Multumesc pe care nici o felicitare nu l-ar putea cuprinde.

Mesaje de multumire - Va imbratisez cu drag pe toti!Multumesc tuturor pentru faptul ca astazi a-ti fost alaturi de mine si de puiul meu la aniversarea celor ... de ani, multumesc ca imi sunteti aproape, va multumesc si pentru faptul ca mi-ati smuls un zambet si am inteles ca am prieteni. Va imbratisez cu drag pe toti!

Mesaje de multumire - M-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de astaM-ai incurajat atunci cand aveam nevoie de asta. Multumesc!

Mesaje de multumire - O sa spun doar: Multumesc!Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: Multumesc!

TOTAL: 37

Mesaje de multumire pentru profesori, mesaje de multumire pentru nasi, mesaje de multumire pentru parinti, mesaje de multumire pentru prieteni, cuvinte si texte de multumire pentru cei care te-au ajutat sau care merita aprecierile tale!

#multumesc #dinsuflet

Mesaje Urari Felicitari

Tu cui vrei sa-i multumesti? Trimite acum mesaje de multumire, urari de multumire, SMS de multumire, mesaje de multumire frumoase, multumesc frumos!