Mesaje de la multi ani

Mesaje de la multi ani, urari de la multi ani, mesaje de la multi ani pentru prieteni, mesaje de la multi ani pentru persoana iubita, mesaje de la multi ani pentru copii, mesaje de la multi ani haioase.

Mesaje de la multi ani - Ziua sa-ti fie binecuvantata!Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie!

Mesaje de la multi ani - La multi ani, viata mea!As vrea sa fiu o lacrima ca sa ma nasc in ochii tai, sa traiesc pe obrazul tau, si sa mor pe buzele tale. La multi ani, viata mea!

Mesaje de la multi ani - Sa ai o viata ca-n povesti, cu vise impliniteSa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, Sa daruiesti celui ce-l iubesti doar clipe fericite. La Multi ani!

Mesaje de la multi ani - Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofelMai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima!

Mesaje de la multi ani - Eu iti urez doar doua lucruri: niciodata si intotdeaunaOamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Mesaje de la multi ani - Te imbratisez cu multa dragoste!.Daca as avea cate o floare pentru fiecare clipa in care m-am gandit la tine, m-as plimba intr-o gradina imensa. Te imbratisez cu multa dragoste!.

Mesaje de la multi ani - La aniversarea ta La Multi AniDaca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un vis si daca exista ceva mai puternic decat iubirea, fie ca acel ceva sa-ti apartina! La aniversarea ta - La Multi Ani!

Mesaje de la multi ani - Daca cineva ar avea ideea sa te numeasca batranDaca cineva ar avea ideea sa te numeasca batran, da cu proteza dupa el! La Multi Ani!

Mesaje de la multi ani - Un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericitaIti doresc un brat pe care sa te sprijini, un umar sa-ti ostoiesti grijile, o dragoste s-o porti in inima, un drum sa te duca spre oamenii adevarati, un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericita.

Mesaje de la multi ani - Iti doresc rauri de alcoolIti doresc rauri de alcool, saci de fericire si dimineti cu zero mahmureala. Sper ca asta te va face cu adevarat bucuros! La multi ani!

TOTAL: 118

Este ziua de nastere sau ziua de nume a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de la multi ani pe care le poti trimite sarbatoritilor. Alege mesajul de la multi ani potrivit!

#lamultiani #felicitari #urari #mesaje

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de la multi ani, urari de la multi ani, mesaje de la multi ani pentru prieteni, mesaje de la multi ani pentru persoana iubita, mesaje de la multi ani pentru copii, mesaje de la multi ani haioase.