Mesaje de la multi ani

Mesaje de la multi ani, urari de la multi ani, mesaje de la multi ani pentru prieteni, mesaje de la multi ani pentru persoana iubita, mesaje de la multi ani pentru copii, mesaje de la multi ani haioase.

Mesaje de la multi ani - As fi vrut sa-ti dau cadou o insula de bucurieAs fi vrut sa-ti dau cadou o insula de bucurie intr-o mare de fericire, dar, deocamdata, pot doar sa-ti dau urarile mele pline de mult bine pentru tine..

Mesaje de la multi ani - Un la multi ani plin de emotiiUn la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii.

Mesaje de la multi ani - La multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasaLa multi ani cu drag si dor si iti uram o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!

Mesaje de la multi ani - Prietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciunePrietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete. Deci lumea are nevoie de tine! La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Dintii tai sunt ca stelele de pe cerDintii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor si la mare distanta unul de celalalt. La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Sarbatoreste sau pur si simpluSarbatoreste sau pur si simplu fa-ti timp numai pentru tine. Este ziua ta, asa ca bucura-te din plin de ea! La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Ca si vinul finCa si vinul fin, esti din ce in ce mai bun cu trecerea anilor. La multi ani!

Mesaje de la multi ani - Am cautat peste tot un cadou decentAm cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La Multi Ani”!

Mesaje de la multi ani - Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita ziFie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

Mesaje de la multi ani - Va doresc o zi minunataVa doresc o zi minunata, un an memorabil si succes in tot ce faceti. La multi ani!

TOTAL: 118

Este ziua de nastere sau ziua de nume a cuiva drag? Aici gasesti o colectie de mesaje frumoase de la multi ani pe care le poti trimite sarbatoritilor. Alege mesajul de la multi ani potrivit!

#lamultiani #felicitari #urari #mesaje

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de la multi ani, urari de la multi ani, mesaje de la multi ani pentru prieteni, mesaje de la multi ani pentru persoana iubita, mesaje de la multi ani pentru copii, mesaje de la multi ani haioase.