Mesaje de Halloween

31 Octombrie - Halloween

Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care si-a castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete

Mesaje de Halloween - E Halloween, ma trec fiori când simt in preajma vrajitoriE Halloween, ma trec fiori când simt in preajma vrajitori. Închide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

Mesaje de Halloween - Happy Halloween!Happy Halloween!!! doar in visele tale buuu huuu huuu… :D

Mesaje de Halloween - Daca nu iti e teama de Dracula, inseamna ca nu m-ai cunoscut!Daca nu iti e teama de Dracula, inseamna ca nu m-ai cunoscut!

Mesaje de Halloween - In seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

Mesaje de Halloween - Sa ai o noapte de groazaBu.., Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!

Mesaje de Halloween - Happy Halloween pentru toti prietenii meiHappy Halloween pentru toti prietenii mei de pe facebook! Bu.., Huu..Huu!

Mesaje de Halloween - In spiritul sarbatorii de HalloweenIn spiritul sarbatorii de Halloween, iit urez o saptamana magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa fie mereu alaturi de tine!

Mesaje de Halloween - Bu Hu Hu, noapte de groaza!Bu Hu Hu, noapte de groaza! Numai tu, ramai viteaza!

Mesaje de Halloween - Este noaptea razbunarii!Este noaptea razbunarii! Bu Huu Huu de Halloween!

Mesaje de Halloween - De ce exista soacre pe pamant? -De ce exista soacre pe pamant? - Pentru ca dracu nu are timp sa faca rau la toata lumea!

TOTAL: 51

Mesaje de Halloween, mesaje de Happy Halloween, mesaje si urari de Halloween pentru facebook, mesaje de dragoste de Halloween, statusuri de Halloween, texte haioase de Halloween

#Halloween

Mesaje Urari Felicitari

Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care si-a castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete.