Mesaje de Halloween

31 Octombrie - Halloween

Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care si-a castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete

Mesaje de Halloween - Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele!Inchide bine usile! Blocheaza ferestrele! Sa nu intre duhul rau… taman indovlecelul tau!

Mesaje de Halloween - Stiu ce ai facut vara trecuta.Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!!!

Mesaje de Halloween - In spiritul sarbatorii de Halloween,In spiritul sarbatorii de Halloween, iti urez sa ai o zi magica, cu un dovleac luminat, iar fantomele bune sa iti fie mereu alaturi!

Mesaje de Halloween - E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori.E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda vraja lor.

Mesaje de Halloween - Bu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groazaBu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!!!

Mesaje de Halloween - Iti doresc un Scarry Halloween!Iti doresc un Scarry Halloween!

Mesaje de Halloween - Dragul meu, in seara de Halloween nu uitaDragul meu, in seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeauna pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

Mesaje de Halloween - Happy Halloween !Happy Halloween !!! doar in visele tale buuu huuu huuu… :D

Mesaje de Halloween - De Halloween fac pe mine!De Halloween fac pe mine!

Mesaje de Halloween - Este noaptea razbunariiEste noaptea razbunarii ! Bu huu huu de Halloween !!

TOTAL: 51

Mesaje de Halloween, mesaje de Happy Halloween, mesaje si urari de Halloween pentru facebook, mesaje de dragoste de Halloween, statusuri de Halloween, texte haioase de Halloween

#Halloween

Mesaje Urari Felicitari

Halloween este o sarbatoare imprumutata de cativa ani buni si in Romania, care si-a castigat repede adepti, mai ales ca in noaptea de 31 octombrie cei care merg la petreceri se deghizeaza in zane, printese sau printi, vampiri, vrajitoare, mumii sau schelete.