Mesaje de Craciun

25 Decembrie - Crăciun

Mesaje de Craciun, Urari de Craciun, Poezii de Craciun, SMS de Craciun, Fraze de Craciun, mesaje de craciun pentru prieteni si familie, mesaje de craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun - Cu colinde de CraciunCu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Mesaje de Craciun - Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si iertaIisus a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi au cruci de aur si inimi de lemn. Vestea Nasterii Lui sa aduca in noi puterea de a iubi si ierta.

Mesaje de Craciun - Anul ce vine sa-ti ninga cu fulgii trimisi de la mine!Zapada ne face pe toti fericiti! Primeste ninsoarea in prag de Craciun, pe fulgi de zapada citeste ce-ti spun: un fulg sa-ti aduca doar zile senine. iar altul credinta in ziua de mine. un fulg pentru pace. un fulg-fericire. un fulg pentru vise si-alor implinire! Iti place ninsoarea? In anul ce vine sa-ti ninga cu fulgii trimisi de la mine!

Mesaje de Craciun - In ziua nasterii DomnuluiIn ziua nasterii Domnului, un Craciun Fericit, cu bucurie si pace in suflet, iar Noul An sa va deschida drumul spre fericire si impliniri! La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Mesaje de Craciun pentru copiiVreau sa va spun acum tuturor povestea plina de har a lui MOS CRACIUN, si cum a pornit si de anul acesta plin cu jucarii sa il asteptati ca va sosi pe la fiecare! LA MULTI ANI!

Mesaje de Craciun - Adevaratul sens al Craciunului!Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit!In fiecare an am invatat sa zambim. In fiecare an am invatat sa daruim. La vremea luminata a Nasterii Domnului nostru Isus Hristos, la rascrucea timpurilor va doresc sanatate, impliniri, bucurii, viata lunga in pace si intelepciune. Craciun Fericit!

Mesaje de Craciun - De sarbatoriUn gind bun, o inima curata, un zimbet pe-a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet e ce va doresc de sarbatori si-n anul care vine. Norocul sa va urmeze, bunastare sa aveti, respect si intelegere sa primiti din partea celor dragi, sa fiti mereu iubit(a), pe altarul vietii zilnice mereu dorit(a), in sufletul iubitului(ei), printre prieteni dragi si sarbatori cu bine, cu drag de La Multi Ani!

Mesaje de Craciun - Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa va lumineze aceste sarbatori, aducandu-va bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri! Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si realizari!

Mesaje de Craciun - Scurta poezie de craciunSa ne-adune bun cu bun / Sfanta seara de Craciun / Ca-i mai Sfanta decat toate / La multi ani cu sanatate!

TOTAL: 174

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de Craciun prietenilor si familiei! Alege o mesajul potrivit!

#craciun #felicitaridecraciun #nastereadomnului

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Craciun, Mesaje de Nasterea Domnului, Urari de Craciun, Poezii de Craciun, SMS de Craciun, Fraze de Craciun, mesaje de Craciun pentru prieteni si familie, mesaje de craciun pentru cei dragi