Mesaje de Craciun

25 Decembrie - Crăciun

Mesaje de Craciun, Urari de Craciun, Poezii de Craciun, SMS de Craciun, Fraze de Craciun, mesaje de craciun pentru prieteni si familie, mesaje de craciun pentru cei dragi

Mesaje de Craciun - Cu mult drag ne gândim la voiCu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

Mesaje de Craciun - Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

Mesaje de Craciun - Dragul meu copil, e sărbătoare!Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Mesaje de Craciun - Aceasta e o noapte specialăAceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Mesaje de Craciun - La mulţi ani!Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

Mesaje de Craciun - Sărbători magice!Dragii mei părinţi, vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!

Mesaje de Craciun - Crăciun fericit, mama şi tata!Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!

Mesaje de Craciun - Miros de brad, parfum de flori...Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi în anii următori, dragi părinţi!

Mesaje de Craciun - Sa ai un Craciun fericit!Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandessti la persoanele speciale din viata, iar tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

Mesaje de Craciun - Craciun fericit, te imbratisez cu multa caldura!In fiecare cutie de sub brad sa gasesti un vis frumos, in fiecare glob o dorinta, implinita si in fiecare zambet de colindator un miracol divin! Craciun fericit, te imbratisez cu multa caldura!

TOTAL: 174

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de Craciun prietenilor si familiei! Alege o mesajul potrivit!

#craciun #felicitaridecraciun #nastereadomnului

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de Craciun, Mesaje de Nasterea Domnului, Urari de Craciun, Poezii de Craciun, SMS de Craciun, Fraze de Craciun, mesaje de Craciun pentru prieteni si familie, mesaje de craciun pentru cei dragi