Mesaje de 9 Martie

9 Martie - 40 de Mucenici - Ziua Barbatilor

Mesaje si urari de 9 Martie, ziua celor 40 de Mucenici si Ziua Barbatilor din Romania.

Mesaje de 9 Martie - 9 Martie, e ziua ta9 Martie, e ziua ta şi îţi doresc împliniri, multe bucurii şi o zi a bărbatului aşa cum visezi!

Mesaje de 9 Martie - Iti doresc vreo 600 de mega de femei!Iti doresc vreo 600 de mega de femei!

Mesaje de 9 Martie - Iti doresc un 9 martie precum in cele mai frumoase dintre fanteziile tale!Iti doresc un 9 martie precum in cele mai frumoase dintre fanteziile tale!

Mesaje de 9 Martie - Te iubesc!Iti doresc ca aceasta zi de 9 martie sa-ti aduca viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!

Mesaje de 9 Martie - Poezie de 9 Martie: Ziua BarbatuluiTrandafir rosu deschis / Te iubeste cine a scris, / Te iubeste, te saruta, / Niciodata nu te uita! La Multi Ani!

Mesaje de 9 Martie - Fie ca ziua celor 40 de muceniciFie ca ziua celor 40 de mucenici să vă aducă pace în suflet și speranță! La mulți ani de 9 Martie!

Mesaje de 9 Martie - Nu lasa ca primaverile sa treaca peste tine, doar natura renasteFie ca aceasta primavara sa trezeasca in tine dorinta de a vrea mai mult de la viata si de a face lucrurile bine si la timpul lor. Nu lasa ca primaverile sa treaca peste tine, doar natura renaste...

Mesaje de 9 Martie - Fără vorbe prea multe... hai la o bere!Fără vorbe prea multe... hai la o bere!

Mesaje de 9 Martie - E 9 Martie si iti doresc sa te bucuri de aceasta zi la maximE 9 Martie si iti doresc sa te bucuri de aceasta zi la maxim pentru ca pana la anul nu mai prinzi o zi numai a ta.

Mesaje de 9 Martie - De ziua ta, dragul meu... La Mulţi Ani!De ziua ta, dragul meu, pentru că sunt deşteaptă, frumoasă şi deschisă la minte, treacă de la mine... La Mulţi Ani!

TOTAL: 30

Ziua de 9 Martie este ziua cand se sarbatoresc cei 40 de Mucenici, fiind considerata totodata si Ziua Barbatilor din Romania (Ziua Internationala a Barbatului se sarbatoreste pe 19 Noiembrie). In aceasta zi se bea 40 de pahare de vin. Acestea se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei.

#9martie #40Mucenici #Ziua Barbatilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de 9 Martie, ziua celor 40 de Mucenici si Ziua Barbatilor din Romania.