Mesaje de 9 Martie

9 Martie - 40 de Mucenici - Ziua Barbatilor

Mesaje si urari de 9 Martie, ziua celor 40 de Mucenici si Ziua Barbatilor din Romania.

Mesaje de 9 Martie - Sa inchini 40 pahare! Pentru mine!Sa inchini 40 pahare! Pentru mine!

Mesaje de 9 Martie - La multi ani, iubire draga!La multi ani, iubire draga! Se spune ca azi e ziua barbatilor cu toate ca nu multi merita ca sa aibe aceasta onoare! Dar pentru mine tu nu meriti o singura zi ci pe toate pe care le petrec si le voi petrece de acum inainte alaturi de tine! Iti multumesc!

Mesaje de 9 Martie - La mulţi ani tuturor bărbaţilor!Chiar dacă nu au sensibilitatea, frumuseţea, delicateţea femeilor... bărbaţii sunt unici... La mulţi ani tuturor bărbaţilor!

Mesaje de 9 Martie - La multi ani de 9 Martie!Unul pentru toate si toate pentru unul! La multi ani de 9 Martie!

Mesaje de 9 Martie - Mesaj haios de 9 Martie - Ziua BarbatilorAzi pot sa recunosc ca... femeile vor multe, dar de la unul si acelasi barbat, in vreme ce barbatii vor acelasi lucru, dar de la mai multe femei!

Mesaje de 9 Martie - Azi, 9 Martie, ai voie sa bei cate beri vrei (40 de pahare)Azi, 9 Martie, ai voie sa bei cate beri vrei (40 de pahare). Sa te joci pe calculator cat doresti. Sa iti arunci hainele pe unde apuci. Sa te uiti la meci cu baietii. Sa lasi vasele nespalate. Sa faci... ce vrei. Toate astea pentru ca de maine, totul va revenii la normal...

Mesaje de 9 Martie - La multi ani, barbatele!La multi ani, barbatele! Azi poti sa faci doar ce vrei tu. De maine incolo oricum vei face tot ce vreau eu!

Mesaje de 9 Martie - Te iubesc! La multi ani de 9 Martie!Un mesaj virtual purtător de sentimente 100% veritabile. Te iubesc! La multi ani de 9 Martie!

Mesaje de 9 Martie - Printre multitudinea de zile ale femeiiPrintre multitudinea de zile ale femeii, iti urez un calduros La multi ani! tie, barbate!

Mesaje de 9 Martie - Iubitul meu este cea mai bun si frumos din lume. Te iubesc!Iubitul meu este cea mai bun si frumos din lume. Te iubesc!

TOTAL: 30

Ziua de 9 Martie este ziua cand se sarbatoresc cei 40 de Mucenici, fiind considerata totodata si Ziua Barbatilor din Romania (Ziua Internationala a Barbatului se sarbatoreste pe 19 Noiembrie). In aceasta zi se bea 40 de pahare de vin. Acestea se spune ca reprezinta sangele varsat de cei 40 de sfinti mucenici din cetatea Sevastei.

#9martie #40Mucenici #Ziua Barbatilor

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de 9 Martie, ziua celor 40 de Mucenici si Ziua Barbatilor din Romania.