Mesaje de 24 Ianuarie

24 Ianuarie - Unirea Principatelor Române

Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918), a avut loc la jumatatea secolului al XIX-lea si reprezinta unirea statelor : Moldova si Tara Romaneasca.

Mesaje de 24 Ianuarie - Fie ca 24 Ianuarie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiațiFie ca 24 Ianuarie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiați.

Mesaje de 24 Ianuarie - La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

Mesaje de 24 Ianuarie - 24 Ianuarie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii24 Ianuarie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem salutarile noastre tuturor romanilor oriunde s-ar afla. La Multi Ani si petrecere frumoasa!

Mesaje de 24 Ianuarie - Fie ca, 24 Ianuarie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiatiFie ca, 24 Ianuarie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati. La multi ani Romania!

Mesaje de 24 Ianuarie - Mica unire este cu siguranta una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea tin sa-ti urez La multi ani romane!Mica unire este cu siguranta una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea tin sa-ti urez La multi ani romane!

Mesaje de 24 Ianuarie - Cu ocazia Zilei de 24 Ianuarie va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericitCu ocazia Zilei de 24 Ianuarie va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!

Mesaje de 24 Ianuarie - De 24 Ianuarie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești românDe 24 Ianuarie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Mesaje de 24 Ianuarie - Cu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătateCu prilejul Zilei Micii Uniri doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Mesaje de 24 Ianuarie - Cu prilejul Zilei de 24 Ianuarie doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatateCu prilejul Zilei de 24 Ianuarie doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

Mesaje de 24 Ianuarie - Cu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizăriCu ocazia Zilei Micii Uniri va doresc succes in activitate si sa va bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!

TOTAL: 27

Unirea este strans legata de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza si de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate la 5 ianuarie 1859 în Moldova si la 24 ianuarie 1859 in Tara Romaneasca.

Mesaje Urari Felicitari

Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918), a avut loc la jumatatea secolului al XIX-lea si reprezinta unirea statelor : Moldova si Tara Romaneasca.