Mesaje de 24 Ianuarie

24 Ianuarie - Unirea Principatelor Române

Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918), a avut loc la jumatatea secolului al XIX-lea si reprezinta unirea statelor : Moldova si Tara Romaneasca.

Mesaje de 24 Ianuarie - Mica unire a României este prilej de mare bucurie pentru toți romaniiMica unire a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii. Va dorim ca 24 Ianuarie sa va aducă in fiecare an realizări de excepție si sa fiți mândru ca sunteți roman.

Mesaje de 24 Ianuarie - La multi ani de 24 Ianuarie!Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane, La multi ani Romania! La multi ani de 24 Ianuarie!

Mesaje de 24 Ianuarie - La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni! La multi ani de 24 Ianuarie!La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni! La multi ani de 24 Ianuarie!

Mesaje de 24 Ianuarie - De 24 Ianuarie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti romanDe 24 Ianuarie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani!

Mesaje de 24 Ianuarie - La multi ani romani, oriunde v-ati afla!La multi ani romani, oriunde v-ati afla! La multi ani Romania!

Mesaje de 24 Ianuarie - La multi ani tuturor romanilor cu ocazia micii uniri!A mai trecut un an de cand suntem romani, astazi a venit din nou vremea sa ne spunem La multi ani tuturor romanilor cu ocazia micii uniri!

Mesaje de 24 Ianuarie - De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!De 24 Ianuarie urez La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Mesaje de 24 Ianuarie - De 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți romanDe 24 Ianuarie, Ziua Micii Uniri va doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La Mulți Ani plini de realizări!

Mesaje de 24 Ianuarie - La mulți ani de 24 Ianuarie!Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani de 24 Ianuarie!

Mesaje de 24 Ianuarie - La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta! - Mica UnireDe cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta! - Mica Unire

TOTAL: 27

Unirea este strans legata de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza si de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate la 5 ianuarie 1859 în Moldova si la 24 ianuarie 1859 in Tara Romaneasca.

Mesaje Urari Felicitari

Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire (Marea Unire fiind cea de la 1918), a avut loc la jumatatea secolului al XIX-lea si reprezinta unirea statelor : Moldova si Tara Romaneasca.