Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ioana
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Va doresc o zi de Sfantul Ioan cat mai frumoasa! La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani, Ionela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Fie ca sarbatoarea Sfantului Ioan sa va aduca in suflet si casele voastre multa bucurie, sperante, sanatate si binecuvantari ceresti
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfantului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani... de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Astazi la aniversare, vin si eu cu o urare: de noroc si sanatate ... Multa sanatate si fericire! La multi ani Ioan si Ioana!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sf. Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - 7 Ianuarie Sfântul Ioan La multi ani Ioan, Ioana, Nelu, Oana, Ionela, Ionuț, Ion!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - 7 Ianuarie Sfantul Ioan La multi ani de ziua onomastica!

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 32