Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sf. Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Fie ca viata ta sa se umple de caldura, lumina si dragostea pe care mi le-ai  oferit mie!  La Multi Ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Ioan, La multi ani de ziua numelui! 7 Ianuarie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - De Sfantul Ioan, un gand frumos pentru tine!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani de Sfântul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Jana, iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ioan si Ioana
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Sfanta Sarbatoare de Sfantul Ioan sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani... de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Pentru tine ... de Sf. Ioan!

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 29