Felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani pentru toti prietenii mei care poarta numele Sfantului Ioan!
Felicitari de Sfantul Ioan - Jana, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
Felicitari de Sfantul Ioan - Nela, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Felicitari de Sfantul Ioan - Un buchet de flori si o urare sincera, pentru tine! La multi ani, Oana!
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani! Nelu De ziua numelui tau  iti doresc sa ai  o zi superba  si un an plin de realizari
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ionela! 7 Ianuarie
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Ionela! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu,  sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire  si un ocean de fericire.
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ionel, de ziua numelui
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Ionut! de ziua numelui iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc.

TOTAL: 551

Cele mai apreciate

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.