Felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Felicitari de Sfantul Ioan - Jana, iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
Felicitari de Sfantul Ioan - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani, Nela!
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Oana! 7.Ianuarie - Sfantul Ioan
Felicitari de Sfantul Ioan - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Oana!
Felicitari de Sfantul Ioan - Nelu, La multi ani de ziua numelui! 7 Ianuarie
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Nelu Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in  multe altele aducatoare de bucurii.
Felicitari de Sfantul Ioan - Ionela, La multi ani de ziua numelui! 7 Ianuarie
Felicitari de Sfantul Ioan - Ionela de ziua numelui iti doresc multa sanatate si La multi ani!
Felicitari de Sfantul Ioan - La Multi Ani Ionel, de ziua numelui tau iti  doresc multa sanatate, bucurii si realizarea tuturor dorintelor.
Felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Ionut! Sfantul Ioan - 7.Ianuarie

TOTAL: 569

Cele mai apreciate

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.