Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru

30 August - Sfântul Alexandru

In fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii. Sfantul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii si un aparator neinfricat al credintei crestine.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - 30 August - La multi ani pentru toti cei ce poarta numele Sf. Alexandru!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - La multi ani Alexandru si Alexandra!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - La multi ani, Alex! Sfantul Alexandru - 30.August
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - 30.August Sfantul Alexandru La multi ani, Alexandra!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - La multi ani de Sfantul Alexandru!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Alexandra!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - La multi ani! Alexandru si Alexandra
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - Alex, ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - La mulți ani! Sf. Alexandru sa va ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru - De Sfantul Alexandru ... La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care isi sarbatoresc ziua numelui!

TOTAL: 285

Cele mai noi

Felicitari pentru Alexandru, Alexandra, Alecu, Lexi, Lixandru, Lixandra, Lisandru, Lisandra, Sandru, Sandra, Alexandrin, Alexandrina, Sandrina, Sandu, Sanda, Sandel, Sanducu, Ducu, Dutu, Saşa, Alessandra!

#SfantulAlexandru, #30august

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe 30 august, creştinii ortodocşi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii. Sfantul Alexandru este unul dintre cei mai mari ierarhi ai Bisericii si un aparator neinfricat al credintei crestine. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Alexandru: 30 August