Felicitari de Sanziene

24 Iunie - Sânziene

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele.

Felicitari de Sanziene - De Sanziene, Zanele bune	 Multa sanatate si fericire!
Felicitari de Sanziene - Nu uita sa-ti pui sub perna flori de sanziene! Ursitoarele spun ca-ti vei visa alesul in aceasta noapte! La multi ani!
Felicitari de Sanziene - La multi ani Sanziana! 24 Iunie
Felicitari de Sanziene - Zanele bune sa te ocroteasca mereu!
Felicitari de Sanziene - De Sanziene, sa ai parte de vise frumoase si de implinirea dorintelor!
Felicitari de Sanziene - De sanziene, sarbatorim Ia!
Felicitari de Sanziene - De Sanziene ... La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care isi sarbatoresc ziua numelui!
Felicitari de Sanziene - Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sanziene cat mai frumoasa!
Felicitari de Sanziene - Mult noroc, viata senina si tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica!
Felicitari de Sanziene - Fie ca Sanzienele sa iti aduca numai voie buna si sanatate, iar viata ta sa fie ca un cantec de veselie!

TOTAL: 112

Cele mai apreciate

Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.

#sanziene, #dragaicele

Mesaje Urari Felicitari

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele. Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.