Cele mai apreciate felicitari de Sanziene

24 Iunie - Sânziene

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele.

Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sanziene pentru toti prietenii mei de pe facebook: Zanele bune sa va ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - Fie ca Sanzienele sa iti aduca numai voie buna si sanatate, iar viata ta sa fie ca un cantec de veselie!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sânziene pentru toți prietenii mei de pe facebook: Zânele bune să vă  ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - Va doresc o noapte magica, cu miresme de Sanziene!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - Mult noroc, viata senina si ...  tot ce iti doresti sa-ti aduca Sanzienele in noaptea magica!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sanziene pentru toti prietenii mei de pe facebook: Zanele bune sa aiba grija de voi!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - Vă doresc o noapte magică, cu miresme  de Sânziene!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sânziene pentru toți prietenii mei: Zânele bune să vă ocroteasca mereu!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sanziene ... Sa ai parte de vise frumoase si de implinirea dorintelor!
Cele mai apreciate felicitari de Sanziene - De Sânziene pentru toți prietenii mei de pe facebook: Zânele bune să vă ocrotească mereu!

TOTAL: 108

Cele mai noi

Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina.

#sanziene, #dragaicele

Mesaje Urari Felicitari

Sanzienele se sarbatoresc pe 24 iunie şi sunt cunoscute in mitologia romaneasca zanele rele din clasa ielelor, sinonime cu Dragaicele. Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta și danseaza, impart rod holdelor, tamaduiesc bolnavii și apara semanaturile de grindina. - Cele mai apreciate felicitari de Sanziene: 24 Iunie