Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie

1 Iunie - Ziua Copilului și ziua Părinţilor

Colectie de felicitari dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului dar şi Ziua Mondială a Părinţilor.

Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - Poezie despre copilarie: La multi ani de 1 Iunie!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - La multi ani pentru toti nepotii mei! 1 Iunie
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - Si pentru ca maine  este 1 Iunie ... o urare pentru toti prietenii mei de pe facebook: La Multi Ani  copilului din tine!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - La multi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant ... LA MULTI ANI COPII!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - Copilul meu drag voi fi mereu langa tine, in fiecare an, in fiecare clipa! La multi ani de 1 Iunie!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - La mulți ani tuturor copiilor!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - 1 Iunie La mulți ani pentru nepoții mei!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Iunie - 1 Iunie La mulți ani pentru toți nepoții mei!

TOTAL: 524

Cele mai noi

Copilaria, mai intotdeauna trezeste in sufletul nostru un sentiment de melancolie, este varsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viata si viseaza gingas. Copiii, atat de usor de iubit! Un zambet curat si stralucitor, manute pline de iubire! Din 2012, 1 iunie este şi Ziua Internaţională a Părinţilor, care joacă primul şi – poate – cel mai important rol în viaţa copiilor.

#1iunie, #ZiuaCopilului #ZiuaPărinţilor

Mesaje Urari Felicitari

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sarbatori copilaria si copiii, de a le oferi iubirea si aprecierea noastra. Gasiti aici o colectie de felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie. - Cele mai apreciate felicitari de Ziua Copilului: 1 Iunie