sms noapte buna

Nu conteaza cat de departe esti … esti mereu in gandurile mele! Noapte buna. »»

Intre un milion de zile de ieri si un milion de zile de maine exista un singur azi. Si n-as putea sa-l las sa treaca fara a-ti spune te iubesc. Noapte buna! »»

Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi. Mi-e dor de tine, noapte buna, puisor! »»

Ati spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea! »»

Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi. Somn usor, iubitul meu! »»

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine! »»

Ati spune ca te iubesc e prea putin… imi lipsesti intr-un mod incredibil… Noapte buna, iubirea mea! »»

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata! »»

Cauta-ma in cerul senin, in lumina noptii, in raza lunii, in linistea diminetii. Daca nu ma vei gasi, inchide ochii ... adormi si eu voi veni in visele tale si te voi saruta! Noapte Buna! »»

Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde! Totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun: mi-e dor de tine si noapte buna! »»

Toate de noapte buna

Mesaje Urari Felicitari

sms noapte buna - Mesaje de noapte buna, SMS de noapte buna, Urari de noapte buna, Mesaje de noapte buna pentru iubita, SMS de noapte buna pentru iubita, Mesaje de noapte buna pentru prietena, SMS de noapte buna pentru prietena, mesaje de noapte buna facebook