Mesaje pentru copii

Urari si mesaje originale de zi de nastere si la multi ani pentru copii, mesaje pentru copii, texte felicitari pentru copii, texte felicitari zi de nastere pentru copii, la multi ani mesaje copii, urari pentru copii de la parinti

Mesaje pentru copii - Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata!Vreau sa ramai la fel de bun si dulce, sa ai o sanatate de fier, zile senine, iubire si sinceritate, si sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc mama si tata! La multi ani!

Mesaje pentru copii - Fiecare zi sa fie unica, sa fii sanatosFiecare zi sa fie unica, sa fii sanatos, sa zambesti in fiecare zi cu toata inima. La multi ani!

Mesaje pentru copii - La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!Toate urarile de bine se indreapta catre tine, pentru ca e ziua ta de nastere! La multi ani frumosi si norocosi, copilul meu drag, parte din mine!

Mesaje pentru copii - La multi ani, puiul meu iubit!La multi ani, puiul meu iubit! Acum un an, pe vremea aceasta, ai venit pe lume ca sa ne bucuri viata! Te iubim mult!

Mesaje pentru copii - Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!Ai aparut pe lume intr-o zi frumoasa de vara, calduroasa precum sufletul tau. Sa ne traiesti, copil iubit! La multi ani fericiti!

Mesaje pentru copii - Esti totul pentru noi, te iubim enorm!Esti totul pentru noi, te iubim enorm! La multi ani fericiti de ziua ta! Sper sa iti placa mult cadourile .

Mesaje pentru copii - Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi aniA mai trecut un an. Ai mai crescut. Nu mai esti bebelus, insa si mai mult te iubim, copil dulce! Tu ne bucuri viata cu zambetul si inocenta ta, cu sufletul tau minunat! Azi este ziua ta. Ai mai crescut... La multi ani

Mesaje pentru copii - La multi ani, copile!Zile senine, viata lunga, iubire din plin, zambet pe buze, si multa bucurie! La multi ani, copile!

Mesaje pentru copii - La multi ani, copilul meu drag!Sa fii un om bun, cu zambetul pe buze, sa cunosti fericirea si sa iubesti din plin viata! La multi ani, copilul meu drag!

Mesaje pentru copii - La multi ani, printul meu iubit!Fericire, inocenta, speranta, bunatate, iubire, de toate sa ai parte in viata ta. La multi ani, printul meu iubit! Tu esti minunea si ratiunea mea de a trai!

TOTAL: 86

E-o lume minunata in care veti gasi, numai copii, o lume cu mult soare si mii de jucarii, pentru copii, in lumea cu povesti si flori veti intalni, numai copii, si-o lume a inocentei pastrati-o orice ar fi pentru copii ...

#felicitaripentrucopii #copii

Mesaje Urari Felicitari

Urari si mesaje originale de zi de nastere si la multi ani pentru copii, mesaje pentru copii, texte felicitari pentru copii, texte felicitari zi de nastere pentru copii, la multi ani mesaje copii, urari pentru copii de la parinti