mesaje multi ani sf petru si pavel

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si însorite! »»

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. »»

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sanatate, împliniri si multa iubire! La multi ani de Sf. Petru si Pavel! »»

Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani! »»

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Petru si Pavel! »»

Toate de Sfintii Petru si Pavel

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Petru

Felicitari pentru Petru si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Petru!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje multi ani sf petru si pavel - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Petru? Trimite acum felicitari pentru Petru si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Petru! Felicitari cu numele Petru de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Petru