mesaje la multi ani dragobete pt iubita

Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine! »»

Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil! »»

Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer Te iubesc! »»

Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine. La Multi ani de Dragobete! »»

Iti multumesc ca ai introdus cuvantul Dragoste in dictionarul vietii mele! Te iubesc enorm, iubirea mea. »»

Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult. Hai sa incep azi, de Dragobete sa-ti arat… »»

Sunt un om norocos pentru ca sunt ales de tine si vreau sa te rasplatesc, sa nu te dezamagesc in alegerea facuta. Promit sa te fac fericita si promit sa te iubesc. Te astept sa petrecem o zi de Dragobete de vis… »»

Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre. Te pup dulce. »»

Credeam ca de la ultimul esec nu-mi voi mai reveni niciodata… insa tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zambet si sentimentul pierdut undeva intr-un colt de inima… Iubirea… As scrie pe al cerului si pe a noptii bolta… Ca fara tine eu numai pot trai deloc… Te iubesc fetita mea si vreau sa-mi petrec ziua de Dragobete toata cu tine.. si toate zilele care vor mai urma! »»

Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea! »»

Toate de Dragobete

Mesaje Urari Felicitari

mesaje la multi ani dragobete pt iubita - Mesaje de dragobete, fraze de dragobete, poezii de dragobete, sms de dragobete. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragobete pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!