Mesaje de Dragobete

24 Februarie - Dragobete

Mesaje de dragobete, fraze de dragobete, poezii de dragobete, sms de dragobete. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragobete pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!

Mesaje de Dragobete - Te iubesc cu disperare!Subsemnata, eu adica, declar azi, de Dragobete, ca m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc cu disperare!

Mesaje de Dragobete - Te iubesc! Happy Dragobete!Sunt un milion de stele si un milion de vise, tu esti singura mea stea si singurul meu vis! Te iubesc! Happy Dragobete!

Mesaje de Dragobete - Te iubesc romaneste de Dragobete!Cel mai uimitor lucru din lume este sa privesti pe cineva la care tii cu adevarat si sa stii ca simte acelasi lucru pentru tine. Te iubesc romaneste de Dragobete!

Mesaje de Dragobete - Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine?Ti-am zis vreodata de ce te iubesc eu pe tine? Te iubesc pentru ca langa tine sunt mereu eu insami, pentru ca ma faci sa ma simt cum nu m-am mai simtit niciodata, pentru ca dragostea ta imi spune ca tot ce e mai bun de acum se va intampla, pentru ca mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata… si cred ca te mai iubesc pentru ca esti pur si simplu irezistibil!

Mesaje de Dragobete - Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbeste prin priviri si atitudini. Vino sa ne bucuram de iubire! E Dragobetele!

Mesaje de Dragobete - Te iubesc mai mult decat iubesc viata ... Dragobete fericit!Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa. Te iubesc mai mult decat iubesc viata, minunea vietii mele! Dragobete fericit!

Mesaje de Dragobete - Iubesc 3 lucruri!Iubesc 3 lucruri! Soarele, luna şi pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna!

Mesaje de Dragobete - Voi fi sclava dorintelor tale in aceasta zi de Dragobete!Te iubesc, la tine am gasit dragostea, langa tine merita sa merg mai departe, tu esti lumina ochilor mei, tu imi luminezi calea, tu esti ingerul meu pazitor, cand esti langa mine secunda mi se pare ora, ziua mi se pare saptamana. Te iubesc printul meu frumos! Voi fi sclava dorintelor tale in aceasta zi de Dragobete!

Mesaje de Dragobete - Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc …Engleza nu vorbesc … Franceza nu cunosc … Dar stiu cuvantul romanesc sa iti spun un sincer Te iubesc!

Mesaje de Dragobete - Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea!Mi-e dor de tine in fiecare secunda din viata mea! Iti spun asta si de Dragobete si ti-as spune in fiecare clipa, care ma doare cind nu sunt linga tine!

TOTAL: 44

Urari de dragobete, mesaje de dragobete pentru sot, mesaje de dragobete pentru sotie, mesaje de dragobete pentru iubit, mesaje de dragobete pentru iubita, mesaje de dragobete pentru prieten, mesaje de dragobete pentru prietena si multe altele.

#Dragobete #24februarie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de dragobete, fraze de dragobete, poezii de dragobete, sms de dragobete. Trimite si tu un te iubesc intr-un mesaj de dragobete pentru iubit, iubita, sot, sotie, prieten, prietena sau pentru alte persoane dragi tie!