Mesaje Haioase

Urari si mesaje haioase, urari si mesaje funny si amuzante pe care le poti trimite prietenilor, mesaje haioase pentru status, mesaje haioase de dragoste, mesaje haioase de la multi ani si multe altele

Mesaje Haioase - Daca as fi pamant, m-as ingropa cu tineDaca as fi pamant, m-as ingropa cu tine. Daca as fi apa, m-as ineca cu tine. Daca as fi aer, m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc, te-ai arde cu mine?

Mesaje Haioase - Esti frumos si-atragator, ca un pui de curca chiorEsti frumos si-atragator, ca un pui de curca chior!

Mesaje Haioase - Esti barbatul ideal. Fix mai frumos decat un drac.Esti barbatul ideal. Fix mai frumos decat un drac. Ce-mi pot dori mai mult?

Mesaje Haioase - Barbatii sunt ca jocul de cartiBarbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o inima sa ii cuceresti, de o trefla sa te casatoresti, de inima neagra sa ii suporti, de o cruce sa scapi de ei.

Mesaje Haioase - Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umoruluiPolitia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

Mesaje Haioase - Fetele sunt ca internetulFetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja. Eu ce ma fac cu tine?

Mesaje Haioase - Te iubesc, te dorescTe iubesc, te doresc, du-te naibii, ca glumesc!

Mesaje Haioase - M-a alergat iubirea, dar eu am fost mai rapidM-a alergat iubirea, dar eu am fost mai rapid. Pana m-am impiedicat si am dat cu nasu' de tine. Acum ce ma fac? M-a prins!

Mesaje Haioase - Linistea si absenta taStii ce-mi lipseste cel mai mult de la tine? Linistea si absenta ta!

Mesaje Haioase - Accepti sa-mi fii partener de SMSAccepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje naspa, dar si faine, in mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

#haioase #funny #amuzante

Mesaje Urari Felicitari

Urari si mesaje haioase, urari si mesaje funny si amuzante pe care le poti trimite prietenilor, mesaje haioase pentru status, mesaje haioase de dragoste, mesaje haioase de la multi ani si multe altele