Mesaje despre Familie

Mesaje despre si pentru Familie. Mesaje pentru parinti, frati, bunici, copii... mesaje despre viata.

Mesaje despre Familie - Singura mea bogăție sunt copiii mei!Singura mea bogăție sunt copiii mei! Dacă îi știu sănătoși și fericiți, eu sunt un părinte împlinit!

Mesaje despre Familie - Familia mea este cea mai prețioasă comoară din lume!N-am nevoie de averi! Familia mea este cea mai prețioasă comoară din lume!

Mesaje despre Familie - Cel mal important lucru în viață este familiaCel mal important lucru în viață este familia. Cariera nu te așteaptă acasă, banii nu-ți șterg lacrimile și faima nu te tine în brațe noaptea...

Mesaje despre Familie - Cea mai mare dorință a meaCea mai mare dorință a mea? Copiii mei să știe cât de mult îi iubesc și că sunt alături de ei mereu!

Mesaje despre Familie - Astăzi sunt fericită pentru că cineva mă strigă mamaAstăzi sunt fericită pentru că cineva mă strigă mama și mă face să mă simt cea mai norocoasă femeie din univers.

Cel mai important lucru în viață este familia. Cariera nu te așteaptă acasă, banii nu-ți șterg lacrimile și faima nu te tine în brațe noaptea...

#Familie

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasesti mesaje despre familie. Mesaje pentru parinti, frati, bunici, copii... mesaje despre viata.