Mesaje de Ziua Tineretului

2 Mai - Ziua Tineretului din România

Mesaje si urari de Ziua Nationala a Tineretului - 2 Mai.

Mesaje de Ziua Tineretului - La mulți ani de Ziua Tineretului!Nu aştepta ceva sau pe cineva să îţi facă viaţa mai bună. Singura persoană care îţi poate face viaţa mai bună eşti chiar tu. La mulți ani de Ziua Tineretului!

Mesaje de Ziua Tineretului - Nu te mai preocupa atât de numere!Nu te mai preocupa atât de numere! Fie că e vorba de vârstă, greutate sau conturi bancare. Când o să fii prea bătrân o să înţelegi că toate nu vor conta.

Mesaje de Ziua Tineretului - Singura persoană care îţi poate face viaţa mai bună eşti chiar tuNu aştepta ceva sau pe cineva să îţi facă viaţa mai bună. Singura persoană care îţi poate face viaţa mai bună eşti chiar tu.

Mesaje de Ziua Tineretului - Dacă tinerețea ar ști și dacă bătrânețea ar puteaDacă tinerețea ar ști și dacă bătrânețea ar putea...

Mesaje de Ziua Tineretului - Păstrează-ți tinerețea!Păstrează-ți tinerețea! Nimic pe lume nu-i mai frumos ca tinerețea, nimic nu-i mai de pret ca ea.

Mesaje de Ziua Tineretului - Tinerețea e o perioadă minunată a viețiiTinerețea e o perioadă minunată a vieții. Ea ne slujește să acumulăm greșelile numite ulterior experiență.

Mesaje de Ziua Tineretului - La mulți ani de Ziua Tineretului!Un singur lucru nu-l mai regăsești niciodată: tinerețea. La mulți ani de Ziua Tineretului!

Mesaje de Ziua Tineretului - La mulți ani de Ziua Tineretului!Taina tinereței nu stă în puterea de a făptui orice, ci în puterea credinței că poți făptui orice. La mulți ani de Ziua Tineretului!

Mesaje de Ziua Tineretului - Viața oferă omului un mare și neprețuit dar – tinerețeaViața oferă omului un mare și neprețuit dar – tinerețea, plină de forțe, tinerețea plină de idealuri, de dorințe, de setea de cunoaștere, de setea de luptă, tinerețea plină de vise și speranțe.

Mesaje de Ziua Tineretului - La mulți ani de Ziua Tineretului!Cînd ești tânăr, vrei să ai sucees, când ajungi să ai succes, nu vrei decît să fii tânăr. La mulți ani de Ziua Tineretului!

Ziua Naţională a Tineretului (Ziua Tineretului din România) este sărbătorită în fiecare an, la 2 Mai, fiind instituită prin Legea nr. 425/25 octombrie 2004. In fiecare an pe ziua de 2 Mai sunt organizate și prezentate, prin mijloacele de informare în masă, activități sociale, culturale, artistice și sportive care vizează domeniile de interes ale tineretului. La Mulţi Ani de Ziua Tineretului!

#ZiuaTineretului #2Mai

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Nationala a Tineretului - 2 Mai.