Mesaje de Ziua Tatalui

12 Mai - Ziua Tatălui

Mesaje si urari de Ziua Tatalui - 12 Mai 2024.

Mesaje de Ziua Tatalui - De Ziua Tatălui... La mulți ani, tati!De Ziua Tatălui îți doresc sănătate și multe zile de la Dumnezeu. Fie ca grijile să te ocolească și împreună să ne bucurăm de toate surprizele frumoase pe care viața încă le pregătește pentru noi. La mulți ani, tati!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani de Ziua Tatălui!Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață... La mulți ani de Ziua Tatălui!

Mesaje de Ziua Tatalui - Te iubesc, tati!Tatăl meu nu mi-a spus cum să trăiesc; a trăit şi m-a lăsat să-l văd pentru a mă învaţă asta. Te iubesc, tati!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani de Ziua Tatălui!Nu trebuie să meriţi dragostea mamei. Pe cea a tatălui trebuie să o meriţi. La mulți ani de Ziua Tatălui!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulţi ani!Dragă tată, tu mi-ai dat cel mai mare dar pe care o persoană îl poate oferi: tu ai crezut în mine și pentru asta îți mulțumesc incă o dată! La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani de ziua tatălui!Pentru tatăl meu, pentru prietenul meu cel mai bun, pentru îngerul meu. La mulți ani de ziua tatălui!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulţi ani, tati!Un tată atât de minunat ca tine merită ca fiecare zi să fie sărbătorită! La mulţi ani, tati!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani, tată!La mulți ani, tată! Nu spun destul de mult, dar îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și faci în continuare.

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani, tată!Pentru cel mai bun tată din întreg Universul. La mulți ani, tată!

Mesaje de Ziua Tatalui - La mulți ani de Ziua Tatălui!Mulțumesc tată pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi. La mulți ani de Ziua Tatălui!

TOTAL: 12

Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Conform acestei legi Ziua Mamei se va sărbători în prima duminică a lunii mai. Tot cu aceeași ocazie s-a legiferat sărbătorirea Zilei Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Anul acesta ziua tatălui se sărbătorește în 12 mai 2024.

#ZiuaTatalui #12Mai #12Mai2024

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Tatalui - 12 Mai 2024.