Mesaje de Ziua Sotului

26 Ianuarie - Ziua Internațională a Soțului

O selectie de mesaje de 26 Ianuarie Ziua Internationala a soțului si urari de Ziua Soțului

Mesaje de Ziua Sotului - La mulți ani sănătoși și frumoși soțului meu dragLa mulți ani sănătoși și frumoși soțului meu drag și bun, tot respectul!

Mesaje de Ziua Sotului - La mulți ani soților care-și respectă și iubesc soțiile!La mulți ani soților care-și respectă și iubesc soțiile! Tot respectul!

Mesaje de Ziua Sotului - Mesaj funny de 26 ianuarie - Ziua Internațională a soțuluiSă păstrăm un moment de reculegere pentru toți cei aflați în suferință!

Mesaje de Ziua Sotului - Ești cel mai minunat soț din lume!Oricât m-ai iubii nu mă satur niciodată de dragostea ta. Acesta e motivul pentru care mă simt atât de fericită cu tine. Ești cel mai minunat soț din lume!

Mesaje de Ziua Sotului - Un cadou romantic pentru un soț si un bărbatUn cadou romantic pentru un soț si un bărbat care știe să iubească și să facă o femeie fericită!

Mesaje de Ziua Sotului - Mesaj funny de 26 ianuarie - Ziua Internațională a soțuluiFiecare femeie are nevoie de un soț, pentru că zilnic sute de lucruri merg prost și nu poti învinovăți soarta și guvernul tot timpul!

Mesaje de Ziua Sotului - 26 ianuarie - Ziua Internațională a soțului Te iubesc!Cu dragoste pentru cel care mi-a umplut anii cu dragoste și fericire. Îți mulțumesc, soțul meu! Te iubesc!

Mesaje de Ziua Sotului - Te iubesc, soțul meu drag!I-am cerut lui Dumnezeu o floare și mi-a dat o gradină. I-am cerut un pahar cu apă și mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un înger și mi te-a dat pe tine! Te iubesc, soțul meu drag!

Mesaje de Ziua Sotului - La mulți, mulți ani sănătoși soțului meuLa mulți, mulți ani sănătoși soțului meu și la toți soții care își iubesc și își respectă soțiile!

Mesaje de Ziua Sotului - La mulți ani soților care-și iubesc nevestele și familia!La mulți ani soților care-și iubesc nevestele și familia!

Cu toții știm când este ziua mamei sau a iubitei. Puțini știu că există și o zi internațională a soțului. Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Așadar un bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață. Puteți să-i oferiți o sticlă de șampanie, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii... orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și 'La mulți ani, soțul meu drag!'.

#ZiuaSotului #26Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de 26 Ianuarie Ziua Internationala a soțului si urari de Ziua Soțului