Mesaje de Ziua Profesorului

5 Octombrie - Ziua Internaţionala a Educaţiei

Ziua Internationala a Educatiei este sarbatorita in fiecare an pe 5 octombrie, in intreaga lume, pentru a aminti de importanta rolului educatiei. Aici gasesti cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite profesorilor sau educatorilor tai!

Mesaje de Ziua Profesorului - La multi ani de ziua profesorului!Va doresc multa sanatate, ani lungi si realizari frumoase, bunastare familiilor, putere de a continua lucrul pe care il faceti cu atata har si daruire. La multi ani de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - La multi ani doamna profesoara!In spatele fiecarui om bogat sau sarac, celebru sau nu, se afta un dascal. Iar primul dascal care de sculpteaza caracterul si sufletul este neindoielnic, invatatorul. La multi ani doamna profesoara!

Mesaje de Ziua Profesorului - Poezie de ziua profesoruluiDucând povara anilor în spate / Ne învatati pe toti sa facem carte / Si pentru firul cel de par carunt / Noi ne-nchinam pân-la pamânt. La multi ani de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - Buchetul meu de flori e prea putin ... La multi ani, de ziua profesorului!Buchetul meu de flori e prea putin, Chiar si pamantul sa ti-l dau ca sa ma-nchin ... Iti lumineaza calea, viata Ta / O dulce-amara, dar frumoasa stea. La multi ani, de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - Dascalul e ca o lumanare care se stinge luminand pe altii ... La multi ani de ziua profesorului!Dascalul e ca o lumanare care se stinge luminand pe altii ... La multi ani de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - Primiti cele mai sincere si calde felicitari cu ocazia zilei profesorului!Primiti cele mai sincere si calde felicitari cu ocazia zilei profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - La multi ani, de ziua profesorilor! PoezieCu un cantec, cu o poezie / Cu un cuvant sau cu o floare, Ma-nchin eu azi Mariei Tale / Si nu doar azi, ci-n fiecare zi. La multi ani, de ziua profesorilor!

Mesaje de Ziua Profesorului - Va sunt recunoscatoare pentru incurajarea si sprijinul acordat. La multi ani de ziua profesorului!Va sunt recunoscatoare pentru incurajarea si sprijinul acordat. La multi ani de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - La multi ani de ziua profesorului!Ti-am daruit tot Universul / Dar nu aveam putere / Si iti dedicam doar versul / Caci e si asta avere. La multi ani de ziua profesorului!

Mesaje de Ziua Profesorului - La multi ani stimati profesori!Ma-nchin, m-aplec pan-la pamant / Si aleg cuvinte din vocabularul sfant / Si le rostesc cu gingasie / Si le dedic doar tie / Iubite si stimate profesor! La multi ani stimati profesori!

TOTAL: 18

Mesaje de ziua pedagogului, mesaje de ziua invatatorului, mesaje de Ziua Internationala a Educatiei, urari de ziua profesorului, urari 5 octombrie ziua profesorului. La multi ani de ziua profesorului!

#5octombrie, #ZiuaProfesorului #ZiuaEducaţiei

Mesaje Urari Felicitari

Incepand cu anul 1994, Ziua Internationala a Educatiei este sarbatorita in fiecare an pe 5 octombrie, in intreaga lume, pentru a aminti de importanta rolului educatiei. Aici gasesti cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite profesorilor sau educatorilor tai!