Mesaje de Ziua Pamantului

22 Aprilie - Ziua Mondială a Pământului

Mesaje si urari de Ziua Mondiala a Pamantului - 22 Aprilie.

Mesaje de Ziua Pamantului - Azi e ziua Pământului.Azi e ziua Pământului. Nu trebuie să-i spunem La mulți ani dar trebuie să-l respectăm mai mult.

Mesaje de Ziua Pamantului - Abia după... ne vom dam seama că nu putem mânca baniAbia după ce ultimul copac va muri și ultimul râu va fi otrăvit și ultimul pește va fi prins, ne vom dam seama că nu putem mânca bani.

Mesaje de Ziua Pamantului - Planeta este casa noastrăPlaneta este casa noastră. Dacă distrugem planeta, nu mai avem casă, aşa că planeta are o importanţă vitală.

Mesaje de Ziua Pamantului - Nu există pasageri pe nava spaţială PământNu există pasageri pe nava spaţială Pământ. Facem parte cu toții din echipaj!

Mesaje de Ziua Pamantului - Pământul este ceea ce avem toți în comunPământul este ceea ce avem toți în comun.

Mesaje de Ziua Pamantului - Planeta noastră este un dar veșnic de la Dumnezeu.Planeta noastră este un dar veșnic de la Dumnezeu.

Mesaje de Ziua Pamantului - Nu trece nici o zi în care să nu ai un impact asupra lumii din jurul tău.Nu trece nici o zi în care să nu ai un impact asupra lumii din jurul tău.

Mesaje de Ziua Pamantului - Omul trebuie să simtă Pământul pentru a se cunoaște pe el însușiOmul trebuie să simtă Pământul pentru a se cunoaște pe el însuși și a-și recunoaște valorile... Dumnezeu a făcut viața simplă. Omul este cel care a complicat-o.

Mesaje de Ziua Pamantului - Nu moștenim Pământul de la străbunii noștriNu moștenim Pământul de la străbunii noștri, ci îl imprumutăm pentru copiii noștri.

Mesaje de Ziua Pamantului - La mulți ani, Terra!Pământul aparține unei foarte mari familii din care mulți sunt morți, câțiva trăiesc și nenumărați alții sunt încă nenăscuți. La mulți ani, Terra!

TOTAL: 11

Sarbatorita in fiecare an pe 22 aprilie, Ziua Pamantului ne readuce aminte cat de mult ar trebui sa apreciem minunatele daruri pe care ni le-a facut mama natura. Macar in aceasta zi ar trebui sa ii aducem un omagiu pamantului, sa meditam la el si in cele din urma, sa luptam in mod concret pentru sanatatea si curatenia lui.

#ZiuaPamantului #22Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Mondiala a Pamantului - 22 Aprilie.