Mesaje de Ziua Familiei

15 Mai - Ziua Internaţională a Familiei

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Mesaje si urari de Ziua Internațională a Familiei.

Mesaje de Ziua Familiei - Cu prilejul Zilei Familiei vă doresc multa sănătate, fericire și bunăstare!Cu prilejul Zilei Familiei vă doresc multa sănătate, fericire și bunăstare!

Mesaje de Ziua Familiei - Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei vă dorescCu prilejul Zilei Internaționale a Familiei vă doresc să aveți familii împlinite cu copii și părinti sănătoși, realizări frumoase, pace și liniște sufletească tuturor.

Mesaje de Ziua Familiei - La mulți ani de 15 Mai - Ziua Familiei!Familia este dragoste, respect reciproc, înțelegere și respectarea dreptului fiecăruia la evoluție, libertate, copilărie, educație sănătoasă, conviețuire și suport. La mulți ani de 15 Mai - Ziua Familiei!

Mesaje de Ziua Familiei - Dacă familie nu e... Nimic nu e! La mulți ani de Ziua Familiei!Dacă familie nu e... Nimic nu e! La mulți ani de Ziua Familiei!

Mesaje de Ziua Familiei - La mulți ani!Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine. La mulți ani!

Mesaje de Ziua Familiei - Familia mea este cea mai prețioasă comoară din lume!N-am nevoie de averi! Familia mea este cea mai prețioasă comoară din lume!

Mesaje de Ziua Familiei - Cel mai important lucru în viață este familiaCel mai important lucru în viață este familia. Cariera nu te așteaptă acasă, banii nu-ți șterg lacrimile și faima nu te tine în brațe noaptea...

Mesaje de Ziua Familiei - La mulți ani de Ziua Familiei!Aveți grijă de familia voastră în fiecare zi! La mulți ani de Ziua Familiei!

Mesaje de Ziua Familiei - La mulți ani de Ziua Familiei!Cea mai valoroasă comoară în final rămâne familia! La mulți ani de Ziua Familiei!

15 Mai - Ziua Internaţională a Familiei (International Day of Families)- este sărbătorită pe întreaga planetă, începând cu anul 1995, cu scopul de a sensibiliza opinia publică şi de a sublinia importanţa familiei, în condiţiile în care oamenii au început să se îndepărteze de instituţia numită „familie”.

#ZiuaFamiliei #15Mai

Mesaje Urari Felicitari

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual în data de 15 Mai. Mesaje si urari de Ziua Internațională a Familiei.