Mesaje de Ziua Eroilor

13 Iunie - Ziua Eroilor

Mesaje si urari de Ziua Eroilor - 13 Iunie.

Mesaje de Ziua Eroilor - Dumnezeu să-i odihnească în pace!Să privim cu respect către trecut și să aducem un omagiu tuturor eroilor cunoscuți și necunoscuți ai neamului românesc. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Mesaje de Ziua Eroilor - Glorie eternă Eroilor României!Fie ca spiritul și încărcătura emoțională ale acestei zile să pătrundă în sufletul fiecărui român! Glorie eternă Eroilor României!

Mesaje de Ziua Eroilor - Cinste eroilor României!De Ziua Eroilor, ne înclinăm cu respect și recunoștință în fața memoriei celor care s-au jertfit pentru marile aspirații ale națiunii române. Cinste eroilor României!

Mesaje de Ziua Eroilor - Memorie eternă eroilor români!De Ziua Eroilor trebuie, mai mult ca oricând, să-i omagiem pe cei care au făcut parte din Armata României și care, acum nu mai sunt printre noi. Memorie eternă eroilor români!

Mesaje de Ziua Eroilor - De Ziua Eroilor... Dumnezeu să-i odihnească!De Ziua Eroilor ne înclinăm frunțile și aducem un omagiu eroilor cunoscuți sau anonimi ai neamului românesc. Dumnezeu să-i odihnească!

Ziua Eroilor este o sărbătoare națională din România pentru comemorarea bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate. În România prin Decretul-lege nr. 1693/4 mai 1920 s-a stabilit ca aceasta să fie sărbătorită în fiecare an cu prilejul zilei Înălțării Domnului, iar România a devenit prima țară care îi comemorează în aceeași zi pe eroii străini și pe cei români.

#ZiuaEroilor #13Iunie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Eroilor - 13 Iunie.