Mesaje de Ziua Casatoriei

11 Februarie - Ziua Internațională a Căsătoriei

O selectie de mesaje de 11 Februarie 2024, Ziua Mondiala A Casatoriei.

Mesaje de Ziua Casatoriei - Aniversare fericită de Ziua Mondială a Căsătoriei!Impreună mereu, la bine și la greu! Aniversare fericită de Ziua Mondială a Căsătoriei!

Mesaje de Ziua Casatoriei - La mulți ani fericiți de Ziua Mondială a Căsătoriei!Astăzi pentru voi e o zi mare... o zi frumoasă de aniversare... La mulți ani fericiți de Ziua Mondială a Căsătoriei!

Mesaje de Ziua Casatoriei - Aniversare fericită de Ziua Mondială A Căsătoriei!Astăzi e o zi specială, plină de iubire, o zi de aniversare... Aș vrea să vă urez cu această ocazie, să aveți parte de ani mulți și fericiți împreună. Aniversare fericită de Ziua Mondială A Căsătoriei!

Mesaje de Ziua Casatoriei - De Ziua Mondiala a Casatoriei...Astăzi este o zi mare, zi frumoasă de aniversare! La mulți ani cu sănătate, împliniri și baftă-n toate! O zi superbă de aniversare să aveți!

Mesaje de Ziua Casatoriei - La mulți ani de Ziua Mondială A Căsătoriei!In această zi minunată primiți în dar cele mai calde urări de sănătate și împlinire. Aniversare fericită și mulți ani plini de zâmbete și realizari. La mulți ani!

Ziua Mondială a Căsătoriei (World Marriage Day) se sărbătorește în fiecare an în a doua duminică din Februarie. De ziua căsătoriei se sărbătorește tot ce inseamnă căsătorie și este cea mai potrivită zi pentru o cerere în căsătorie! In 2024 Ziua Mondiala A Casatoriei se sărbătorește duminică 11 Februarie!

#ZiuaCasatoriei #WorldMarriageDay #11Februarie2024

Mesaje Urari Felicitari

O selectie de mesaje de 11 Februarie 2024, Ziua Mondiala A Casatoriei si urari de Ziua Mondiala a Casatoriei