Mesaje de Vinerea Mare

14 Aprilie - Vinerea Mare

Vinerea Mare este a cincea zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti mesaje de Vinerea Mare - 14 Aprilie 2023.

Mesaje de Vinerea Mare - În Vinerea Mare, Doamne ajută-neÎn Vinerea Mare, Doamne ajută-ne, iartă-ne și dă-ne sănătate la toți! Amin.

Mesaje de Vinerea Mare - Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Vinere Mare!Doamne iartă-ne si dă-ne binecuvântarea cereasca a iertarii să putem fi cât mai credincioși și mai răbdători ispitei pământești! Mulțumesc Doamne că am ajuns în această Vinere Mare!

Mesaje de Vinerea Mare - Iartă-mă, Mântuitor iubit!Mi se frânge sufletul când văd cât ai pătimit. Iartă-mă, Mântuitor iubit!

Mesaje de Vinerea Mare - Azi în Vinerea Mare să ne rugam și să aprindem o lumânareAzi în Vinerea Mare să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru cei care nu se mai află printre noi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihneasca în pace!

Mesaje de Vinerea Mare - Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!

Mesaje de Vinerea Mare - În Vinerea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fară păcateÎn Vinerea Mare, sacrificiul Mântuitorului ne arată calea spre o viață mai bună și fără păcate, ne învață să fim mai buni față de semeni și să trăim în pace cu aceștia.

Mesaje de Vinerea Mare - În Vinerea Mare, Dumnezeu să vă binecuvântezeÎn Vinerea Mare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea, Iubirea și Bucuria Sa!

Vinerea Mare, numită şi Vinerea Paştelui, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor, este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în această zi a fost răstignit şi a murit pe cruce Domnul Iisus Hristos, spre mântuirea întregii omeniri.

#VinereaMare #SaptămanaMare #SaptamanaPatimilor #14Aprilie

Mesaje Urari Felicitari

Vinerea Mare este a cincea zi din Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Aici gasesti mesaje de Vinerea Mare - 14 Aprilie 2023.