Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana

9 Septembrie - Sfinții Ioachim și Ana

Mesaje si urari de Sfintii Ioachim si Ana - 9 Septembrie.

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani, de Sf. Ioachim si Ana!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ioachim si Ana!

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani, Ana!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani, Ioachim!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani de Sfintii Ioachim si Ana!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfintii Ioachim si Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Ioachim si Ana .

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - La mulți ani!De Sfintii Ioachim si Ana, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - Să ai o zi de Sfintii Ioachim si Ana minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfintii Ioachim si Ana minunată!

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - Iți doresc o zi de Sfintii Ioachim si Ana cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfintii Ioachim si Ana cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfintii Ioachim si Ana - 9 Septembrie - Sfintii Ioachim si AnaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintilor Ioachim si Ana!

TOTAL: 25

Sfinții Ioachim și Ana sunt prăznuiti de către Biserica Ortodoxă în fiecare an pe 9 Septembrie. Ioachim şi Ana au avut un copil la bătrâneţe, pe Fecioara Maria - Prea Sfânta Născătoarea de Dumnezeu. Sfinţii Părinţi Ioachim şi Ana sunt sărbătoriţi împreună pe data de 9 Septembrie, iar Adormirea Sfintei Ana este prăznuită la 25 iulie.

#SfintiiIoachimsiAna #9Septembrie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Sfintii Ioachim si Ana - 9 Septembrie.