Mesaje de Sfantul Vasile

1 Ianuarie - Sfântul Vasile

Sfantul Vasile cel Mare este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 1 ianuarie si pe 30 ianuarie alaturi de Sfintii Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur.  Aici gasesti mesaje de sfantul Vasile , urari de Sfantul Vasile, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Vasile. La multi ani de Sfantul Vasile!

Mesaje de Sfantul Vasile - Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau!

Mesaje de Sfantul Vasile - Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta!Iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta.

Mesaje de Sfantul Vasile - La multi ani de Sf. Vasile!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Vasile!

Mesaje de Sfantul Vasile - Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii!Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii! Crapa-s-ar butoiul cu sanatate !

Mesaje de Sfantul Vasile - Scumpul nostru prieten VasileScumpul nostru prieten Vasile, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat de sanatate.

Mesaje de Sfantul Vasile - Ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii !Ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna.

Mesaje de Sfantul Vasile - Desi azi de Sfantul Vasile ai primit multe mesaje cu urari ...Desi azi de Sfantul Vasile ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare.

Mesaje de Sfantul Vasile - Anul Nou care incepe azi sa iti aduca numai bucurii si impliniri. La multi ani VasileAnul Nou care incepe azi sa iti aduca numai bucurii si impliniri. La multi ani Vasile!

Mesaje de Sfantul Vasile - La multi ani, Vasile!Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!

Mesaje de Sfantul Vasile - La multi ani de Sf. Vasile!Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ti multa sanatate si realizari frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor traite si cumpana dintre ani sa te gaseasca mai fericit decat ai fost pana acum si sa ramai asa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vietii. La multi ani de Sf. Vasile!

TOTAL: 53

Sfantul Vasile cel Mare s-a nascut in anul 330, in Capadocia, intr-o familie numeroasa. A avut patru surori si patru frati. Cinci din cei noua au devenit sfinti in calendarul Bisericii Ortodoxe, alaturi de parintii lor, Vasilie, Emilia si Macrina cea Batrana, bunica Sfantului Vasile.

Mesaje si urari pentru Vasile, Vasilica, Vasilca, Vasila, Silica, Sile, Vasi, Sica

#sfantulvasile #vasile #1ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Vasile cel Mare este sarbatorit in Biserica Ortodoxa pe 1 ianuarie si pe 30 ianuarie alaturi de Sfintii Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur. Aici gasesti mesaje de sfantul Vasile, urari de Sfantul Vasile, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Vasile. La multi ani de Sfantul Vasile!