mesaje de sfantul nicolae

Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase! »»

De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubit, si sa traiesti fericit. La multi ani de Sf. Nicolae! »»

La multi ani, Nicolae... in viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOS! »»

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca, Nimic sa nu-ti lipseasca! »»

Niciodata seara nu e mai frumoasa ca atunci cand il asteptam pe mos Nicolae. Sufetele noastre sunt mai pline de speranta ca niciodata. Hai sa redevenim pentru o clipa copii si sa traim cu adevarat aceasta sarbatoare. »»

Toate de Mos Nicolae

Click pe felicitare pentru a o trimite prin email sau pe facebook.

» Toate pentru Nicolae

Felicitari pentru Nicolae si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Nicolae!

Mesaje Urari Felicitari

mesaje de sfantul nicolae - Se apropie ziua de nume sau de nastere a cuiva drag cu numele Nicolae? Trimite acum felicitari pentru Nicolae si ganduri frumoase celor dragi care poarta acest nume frumos Nicolae! Felicitari cu numele Nicolae de zi de nastere, de dragoste, de la multi ani si multe alte felicitari cu numele Nicolae