Mesaje de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Aici gasesti mesaje de sfantul Ioan, urari de Sfantul Ioan, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. La multi ani de Sfantul Ion/Ioan!

Mesaje de Sfantul Ioan - Este ziua ta Ioan/Ionel/Ion/Ioana!Este cea mai frumoasa din tot anul, pentru ca este ziua ta!

Mesaje de Sfantul Ioan - La multi ani, Ionel!Felicitari, dragul meu Ionel, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de voie buna. La multi ani!

Mesaje de Sfantul Ioan - La multi ani de ziua numelui, Ioan!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ioan cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfantul Ioan - Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! La multi ani!De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit!

Mesaje de Sfantul Ioan - De Sf. Ioan, fie ca cei dragi sa te inconjoare!De Sf. Ioan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica...

Mesaje de Sfantul Ioan - Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga!Iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele!

Mesaje de Sfantul Ioan - La multi ani Ioan!...Chiar daca ai nume de Sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina.

Mesaje de Sfantul Ioan - La multi ani, draga Ionela!Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese...

Mesaje de Sfantul Ioan - Cu ocazia zilei tale de Sfantul Ioan...Iti doresc sa ai parte de toata bunatatea vietii, de fericire si de impliniri.

Mesaje de Sfantul Ioan - Iti urez La multi ani!Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume...

TOTAL: 69

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Mesaje si urari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Aici gasiti mesaje de sfantul Ioan, urari de Sfantul Ioan, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Ion/Ioan.